ISTORIC

In anul 2008, Asociatia IHTIS a fost aleasa, alaturi de alte 4 organizatii, ca benficiar in cadrul unui proiect initiat de Fundatia Soros si Centrul pentru Jurnalism Independent, proiect ce isi propunea sa familiarizeze 5 organizatii neguvernamentale cu principala forma de new media, blogul, dar si cu celelalte elemente cuprinse generic sub formula „web 2.0” (videosharing, wiki, collective tagging, social networks etc) si sa ofere o platforma de schimb de informatii cu privire la noile tehnologii si efectele folosirii lor in activitatea de zi cu zi a organizatiilor.

Astfel, activitatea Asociatiei IHTIS a devenit cunoscuta, dorinta realizarii unui Centru de Viata Independenta a atras atentia tuturor, iar curajul de a gandi un proiect de asa amploare a determinat organizatorii (Fundatia Soros si Centrul pentru Jurnalism Independent) sa demareze in sprijinul nostru Campania de strangere de fonduri „350000 euro = solidaritatea a 350000 oameni” aceasta suma necesara demararii proiecului fiind – teoretic – nu foarte greu de obtinut.

Un grup de profesioniasti minunati, sub coordonarea dlui IULIAN COMANESCU, au realizat in sprijinul campaniei un clip de promovare care a fost un real succes (1961 accesari, intr-o singura zi).

In perioada 2008 – 2011 campania a fost redusa ca intensitate si rezultate, pana in momentul de fata donatiile distinct alocate acestui proiect insumand doar 7000 euro, sustinator inversunat al demersului fiind DL VALENTIN DURAN.

In urma cu trei luni, prin Fundatia SOROS, Grupul de Arhitectura – ARHIPERA – a aflat despre dorinta noastra, despre faptul ca in tot acest timp am fost in cautarea unor specialisti care sa inteleaga cu adevarat ce urmarim si sa sustina voluntar proiectul nostru.

Macheta realizata si prezentarile ce pot fi facute acesteia, in fata potentialilor sponsori si parteneri, este stadiul in care ne aflam acum.

Fiecare pas ce urmeaza, va fi descris succint in pagina intitulata sugestiv: „IMPLICA-TE!”.

Din acest moment, istoricul am vrea sa-l scriem IMPREUNA.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s