VA MULTUMIM !

Proiectul „Voluntariat la domiciliu” urmăreşte îndeplinirea obiectivului major indicat în contextul „Anului european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii” anume: de a crea condiţii favorabile asigurării unui mod de viaţă autonom.

Voluntariatul prin „muncă la domiciliu” îl considerăm a fi o modalitate inedită şi uşor realizabilă de solidaritate între un număr semnificativ de persoane care prin confecţionarea produselor hand-made pot răspunde tematicii sugerate.

Voluntariatul la domiciliu este o activitate inedită, iar arta manuală este o preocupare de larg interes pentru personae de toate vârstele.

Dedicăm această pagină tuturor acelora care ne sunt alături. Fiecare produs hand-made VALORIFICAT se va regăsi mai jos, însoţit de numele voluntarului-creator şi al voluntarului-cumpărător.

Valorificarea acestor creatii manule are ca scop strângerea fondurilor necesare construirii unui Centru de Viata Indepentă în Comuna GEORGE ENESCU, Judeţul BOTOŞANI.

Prezentarea produselor realizate se poate accesa aici: http://asociatia-ihtis.ro/initiative/, după cum urmează:

1. Bijuterii – autor VALENTIN DURAN

Alţi inimoşi „VOLUNTARI LA DOMICILIU” NE-AU TRIMIS MESAJE DIN DIFERITE ZONE ALE ŢĂRII şi (o mare parte dintre aceştia) s-au apucat deja de lucru:
CARMEN – Techirghiol, CT – http://handmadebycarmencrochet.blogspot.com/
GEANINA-NICOLETA – Dorohoi, BT –
MONICA – Bucuresti – 
ELI – Cluj Napoca – www.ciresecolorate.blogspot.com
CLAUDIA – Turda, CJ – 
OTILIA – Pitesti, AG –

MULŢUMIM TUTUROR !

Reclame

Un gând despre „VA MULTUMIM !

  1. Michi, eu iti multumesc pentru crearea acestei pagini. Eu imi imaginez deja seriile de cursanti din intreaga Romanie care vor beneficia de acest minunat Centru de Viata Independenta.

    Dear all,
    Pe Michi Mihaescu am cunoscut-o la evenimentul „New Media” coordonat de Mirela Rus, o foarte devotata colega de la Fundatia Soros. Perseverenta lui Michi cu privire la constructia acestui centru m-a impresionat atat de mult, incat m-am decis sa ma alatur si eu acestei cauze.
    Fiecare dintre noi are posibilitatea de a contribui la construirea, caramida cu caramida, a acestui asezamant. NU trebuie sa fii om de afaceri. Trebuie doar sa ai initiativa de a face bine celor din jurul tau. Si nu doar in lunile aprilie si decembrie.
    Asadar, fii „huligan” de umanitar si lasa o caramida in urma ta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s